Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno

Spread the love

Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno koristeći jednu super kripto razmjenu, blog i traffic exchange (programi za razmjenu prometa) .

Potrebno:

1.Napraviti nalog na Okex kripto  razmjeni

Kada ste napravili nalog na Okex razmjeni logirajte se, zatim je potrebno verificirati svoj nalog na level 1 i 2 sve možete napraviti sa mobitelom u 15 minuta.

Okex kripto razmjena

Zatim treba kliknuti na MORE i pokupiti besplatni Bitcoin (satoshi) tako što se riješi 5 misija svakih 7 sati. Zarada 400 satoshija svakih 7 sati isplata kad se skupi 10 000 satoshija.

Okex kripto  razmjena  jako podsjeća na Binance kripto razmjenu koja je najbolja kripto razmjena i ima svoj BNB coin koji je nekad vrijedio 0.25$ a sad oko 28$-30$.Okex razmjena također ima svoj OKB coin koji trenutno vrijedi 5.70$ a pošto je Okex razmjena mlada isplatilo bi se kupiti OKB coin i čuvati ga.

Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno koristeći jednu super kripto razmjenu, blog i traffic exchange (programi za razmjenu prometa) .

2.Napraviti blog klikni OVDJE

Napraviti nalog na A-ads klikni OVDJE

Napraviti nalog na Faucetpay klikni OVDJE

Napraviti naloge na više traffic exchange stranica: Easyhits4u , Tezzers , Traffic-splash , Trafficera , Trafficspeedway , Adfeedz, Trafficmarketplace ….

Napravite  blog tema bloga nije bitna ali bolje da je na engleskom dovoljan je samo jedan post. Primjer mog jednog bloga https://claimyourfreebitcoinnow.blogspot.com  Zatim je potrebno ubaciti kodove sa  A-adsa  na blog.

Slika gdje ubacit kodove na blog

 

Kad se prijavite na svoj A-ads nalog idite na EARN. Pod Size odaberete veličinu bannera, pod Site URL postavite  svoju adresu bloga zatim kliknite create ad unit. Kod koji dobijete postavite na svoj blog. Isplate sa A-adsa postavite da vam idu na Faucetpay.

Besplatno zaradi

Kad je vaš blog gotov i oglasni kodovi postavljeni sada trebamo dovesti promet prema blogu,tu nastupaju traffic exchange programi. Traffic exchange programi rade na principu da vi surfate stranice i dobivate kredite koje kasnije iskoristite da bi reklamirali svoju stranicu u ovom slučaju blog.

U većini traffic exchange kad se ulogujete vidjet će te SURF i tu kliknete za početak surfanja. Za dodati svoj blog idete MY ADS zatim SITES tu dodavate blog.

Prijavite se u traffic exchange stranice na koje ste se registrirali dodajte svoj blog. Krenite sa surfanjem da zaradite kredite za svoj blog, što se više vaš blog vrti na  traffic exchange to je vaša zarada veća (2000+ satoshia(bitcoin) dnevno),sve zavisi koliko možete dnevno zaraditi kredita na traffic exchange. Ima jako puno traffic exchange sajtova odaberite koji vam odgovaraju. Možete od puta surfati više traffic exchange sajtova.

3 thoughts on “Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Spread the love

Binance razmjena kriptovaluta

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/