Clixsense zarada

Spread the love
 earn-money-online-with-clixsense-100-to-400-per-month
Clixsense je u osnovi PTC site – stranica koja vam omogućava zaradu putem gledanja reklama. To je jedan od načina zarade na internetu, uz postavljanje reklama na stranice, direktne dogovore s oglašivačima, ispunjavanje anketa itd. Zainteresirane firme plaćaju Clixsensu da uvrsti njihove reklame na svoju stranicu, a zatim Clixsense plaća vama da te oglase pogledate. Clixsense nudi i mnoge druge načine zarade po čemu se razlikuje od svih sličnih stranica, no o tome malo poslije.
Ovakav sustav poslovanja bi trebao osigurati da sve tri strane dobiju ono što žele (oglašivači vidljivost reklama, stranica lovu od oglašivača, a vi lovu od njih). Međutim mnoge stranice ovakvog tipa su jednostavno izvukle lovu i propale, ostavivši brojne ljude ljute i bez isplaćenih potraživanja.
Primjeri: Bux.to za kojeg ste vjerojatno čuli više ne isplaćuje i stavljen je na crnu listu, zatim Peoplestring u novije vrijeme – mnogo ljudi je nasjelo a da je prevara vidite ovdje, Adshow, Ebuxer itd.
Besplatom se registriraj klikom na baner

Sve ovo možete lako provjeriti preko crnih scam lista koje su sastavljene na internetu i putem brojnih pritužbi na spomenute stranice. Navedeni servisi su propali zbog lošeg poslovnog modela, nedovoljne podrške korisnicima, politike uzmi lovu i bježi itd.
Clixsense je stranica koja za razliku od navedenih: postoji 5 godina, ima korisničku podršku, profesionalnu web stranicu (možete provjeriti gore kako izgleda)  i što je najvažnije kontinuirano isplaćuju od početka poslovanja za što postoje brojni dokazi.
Možda najbolja stvar koja se može reći za ovakvu stranicu je da nema pritužbi. Ako malo ”proguglate” primijetit ćete da se nitko ne žali na neplaćanje osim jednog ili dva slučaja koji mogu biti i nesporazumi ili lažni. Ako upišete Bux.to, Adshow, Peoplestring itd. vidjet ćete brdo nezadovoljnih korisnika i neplaćenih dugova, a u nekim slučajevima vlasnik je već zbrisao 🙂

REGISTRACIJA

Na Clixsense se registrirate ovdje tako da ispunite podatke u desnom okviru i stisnete Sign up. Stići će vam link na mail koji ste unijeli koji morate kliknuti kako bi potvrdili svoju mail adresu. I to je to, možete početi s radom. Registracija je potpuno besplatna.

Besplatna registracija klikom na baner.

KAKO ZARADITI

Načini zarade na Clixsensu su zaista raznoliki, a oni su sljedeći:

Prvi način je da nakon registracije svaki dan dobivate određeni broj oglasa na koje možete kliknuti. Na stranici na koju vas oglas odvede morate biti od 3 sekunde pa do max 30 sekundi. Ovisno o vremenu ste i plaćeni. U tom segmentu vam treba otprilike 3-4 minute dnevno za poklikati reklame i zaraditi. To je prilično standardno i ovaj dio nudi većina ostalih stranica.
Inače, ovako izgleda stranica s oglasima na koje klikate:
Na oglase klikate jedan po jedan, a prije nego vam počne teći vrijeme morate kliknuti na sliku mačke (captcha provjera).
Kao drugi način zarade Clixsense nudi radne zadatke za koje dobivate lovu, dakle kao i svi poslovi, obavite neki zadatak (usporedba stranica, anketa, vaše mišljenje o nečemu, unos u bazu podataka itd.) i dobijete plaću za to. Jednostavno, kao i u bilo kojem drugom poslu s tim da novac dolazi odmah na vaš račun umjesto da čekate plaću:). Ovo se zove Clixsense tasks.  Po ovome je stranica jedinstvena i jasno se razlikuje od ostalih piramidalnih sistema i prevara što svatko tko je imalo pokušavao nešto u tom poslu razumije. Na ovim zadatcima se može znatno više zaraditi od samog klikanja na reklame.

Treći način zarade su ponude i ankete tj. Surveys i Clixsense Offers. U zadnje vrijeme ovakvih ponuda je sve više za korisnike iz Hrvatske. Offers su ponude u kojima se od vas traži da obavite određenu radnju (gledanje videa, slušanje radija, instaliranje aplikacije itd.) za koju budete novčano nagrađeni. Treba naglasiti da postoje i ponude kod kojih se traži da nešto kupite, što preporučamo samo ako ste zainteresirani za proizvod. Ništa od ovog nije obavezno naravno. Kao primjer jedna od ponuda koja je stalno dostupna je da slušate ponuđeni radio svaki dan i za to budete nagrađeni malim iznosom..Tu su i Surveys iliti ankete. Ovaj način zarade nije u početku bio dostupan za korisnike s ovih prostora ali sada se pojavljuju sve više. Nakon što napravite svoj profil (godine, spol, članovi kućanstva, prihodi itd.) povremeno ćete dobivati priliku sudjelovati u anketama kao što su ocijenjivanje supermarketa, proizvoda, pića i slično. Ovo je jako dobar način da zaradite jer ankete traju u prosjeku 10-15 minuta a plaćene su u pravilu više nego obični radni zadatci. 

Četvrti način je taj da osim klikanja zarađujete i preporučivanjem stranice prijateljima, tako da kad vaš prijatelj klikne vi dobijete određeni postotak. Prijatelje pozivate preko vašeg linka koji se nalazi na vašoj korisničkoj stranici na koju dolazite tako da kliknete na svoj nadimak na vrhu (crveni link) ili ako pored vašeg korisničkog imena kliknete na spajalicu. Važno je da se logiraju preko vašeg linka jer inače ne možete dobiti postotak od njih. Sa same stranice možete pozvati preko maila do 7 prijatelja dnevno klikom na ”Invite Friends” a možete i reklamirati svoj link na koji god način želite. Što se više korisnika prijavi preko vašeg linka, veća je i vaša pasivna zarada.

Peti način na koji možete zaraditi  je Clixgrid na koji možete klikati i osvojiti do 10$ dnevno – to je kao lutrija otprilike, dobijete ili ne dobijete:)
Na Clixgrid možete klikati usput svako toliko pa vam se tu i tamo posreći i dobijete još love:) Slike su drukčije svaki dan. Fora, zar ne?
Šesti način je unaprijeđivanje vašeg računa na premium što vam donosi veću zaradu od svih ovih načina i veću zaradu od vaših prijatelja koji su se prijavili preko vašeg linka. Zvuči poznato ali stvar je u tome da za razliku od drugih stranica premium članarina na Clixsensu iznosi samo oko 100kn za cijelu godinu rada, tako da vam se stvarno isplati. Međutim, nitko vas ne sili, inače je sve potpuno besplatno a nakon nekog vremena sami odlučite isplati li vam se ili ne dati 100kn za članarinu. Sve prednosti premium računa možete vidjeti ovdje.

Sedmi način zarade je dnevna checklista tj. lista onoga što trebate napraviti da bi dobili bonus na dnevnu zaradu do 12%. Te stvari ionako radite ali ovo je samo Clixsensov način da vas dodatno nagradi za aktivnost. Ovo je uvedeno nedavno i također je jedinstvena stvar.

Za kraj da spomenemo još i Toolbar koji ako instalirate dobijete nešto više reklama a i obavještava vas o dostupnosti i količini posla. Nenametljiv je i ne spama vas sa nikakvim reklamama koje ne želite..
Besplatom se registriraj klikom na baner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/