Dugoročna pasivna zarada-Kriptovalute

Spread the love

Dugoročna pasivna zarada-Kriptovalute

Htjeli mi priznati ili ne ulazimo u svijet kriptovaluta.Bitcoin divlja sa cijenom koja je sad 11.298$ recimo da je  2013 bila oko 100-300$,taj trend rasta cijena slijede i druge kriptovalute.Sve više ljudi ulažu u kriptovalute i čekaju da cijena poraste, na ovaj način dolazimo do dugoročne pasivne zarade.

Primjer za 50$ kupimo neku kriptovalutu kojoj je trenutna cijena 0.1$ mi za 50$ dobijemo 500 coina,recimo da za 6 mjeseci ili godinu dana cijena poraste na 0.5$ mi bi tada imali 500 x 0.5 = 250$.Iz primjera vidite koji je tu potencijal pasivne zarade ulog ne mora biti velik a zarada može biti vrlo velika.

Uzeti ću sebe za primjer i glupost koju sam napravio.U 2.mjesecu sam uložio oko 350$ u 4-5 kriptovaluta malo sam i trejdao,neke prodao nakon par mjeseci ostatak u 6.mjesecu. Sve skupa sam zaradio nekih 800$ koje sam potrošio na totalne gluposti,da sam kojim slučajem prodao svoje novčiće danas ja bi zaradio 15000$.Cjena kriptovaluta će stalno rasti i zato je moj savjet kupite i čuvajte ako imate vremena možete lagano i trejdati.Ja sam napravio grešku i uzeo 800$ umjesto 15000$ kako kažu na greškama se uči.

Razmjene ili mjenjačnice:

Kucoin razmjena

Cryptopia razmjena

Binance razmjena

Yobit razmjena

Poloniex razmjena

Bittrex razmjena

Bitcoin i multi novčanici

Coinbase novčanik i kupovina BTC

Cryptonator multi novčanik

Kupo Bitcoin preko Paypala ili kreditne kartice OVDJE

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/