Futurenet poslovna prilika -zarada na društvenoj mreži

Spread the love

Futurenet poslovna prilika -zarada na društvenoj mreži

FutureNet je društvena mreža koja vas FutureNet(za razliku od ostalih sličnih mreža kao što su Facebook ili Twiter) plaća za vaše svakodnevne aktivnosti koje i inače činite na društvenim mrežama (dijeljenje raznih sadržaja, chatanje…). FutureNet je puno više od obične društvene mreže, to je ujedno i izvrsna poslovna prilika za zaradu. Za razliku od drugih, FutureNet dijeli svoje prihode sa svojim članovima (tzv. ravenu share sistem).

Kompanija je osnovana 2012. godine sa sjedištem u Poljskoj. Vlasnici su Stephan Morgenstern i Roman Zieman, dva uspješna poduzetnika i iskusna čovjeka u network biznisu. Uz njih, postoji FutureNet vlasnicii čitavi tim stručnjaka što daje sigurnost da se ne radi o one man show programu.

Registracija na FutureNet je u potpunosti besplatna. FutureNet će vas  platiti  i za aktivnost poput chatanja,lajkanja,postanja.djeljenja  na njihovoj platformi. Ovdje nećete biti ograničeni na određeni broj prijatelja, kao što je slučaj sa Facebook mrežom koji limitira maksimalan broj prijatelja na 5000 po profilu. U FutureNet-u nema takvih limita, možete imati i milijun prijatelja ako želite.

BESPLATNA REFISTRACIJA

Kako zaraditi u FutureNetu?futurenet earnings

FutureNet omogućuje različite načine zarade a možemo ih sažeti u tri najvažnije stavke:

  • Zarada preko društvene mreže (potpuno besplatno)
  • Zarada kroz revenue sharing program – kupovinom oglašavačkih paketa (10 $ i 50$)
  • Zarada kroz matricu gdje jednokratnom naknadom (10$ ) postajete biznis partner svremenom se nadogradite i na više matrice(25$,50$,100$)

Zarada preko društvene mreže

FutureNet će vas  platiti  i za aktivnost poput chatanja,lajkanja,postanja,djeljenja  na njihovoj platformi.

Future AdPro

Ovaj oblik zarade omogućava vam da kupovinom oglasnih paketa u minimalnoj vrijednosti od 10$ ili 50$ zaradite dodatan novac kroz revenue share sistem (razdioba profita). Jednostavno kupite jedan (ili više njih) oglasni paket, i s time možete, ako želite, reklamirati neki svoj biznis, proizvod ili uslugu. A kroz određeni period dobijete natrag 120% na uloženo. Vaš jedini zadatak je da pogledate i poklikate 10 oglasa dnevno. A to vam uzima dnevno svega 15-tak minuta vašeg vremena.

Matrix program

Zarada kroz matrix program gdje možete ostvariti zaradu do 10 razina u dubinu od svojih članova, članova vašeg tima i spilloverom od vaših gornjih linija. Tu se zaista može zaraditi ogroman novac. Ali morate investirati i zakupiti barem poziciju od 10$ i ne bi bilo loše i od 25$ sve skupa 35$ jednokratno.

 

FutureNet se razvija polako i sigurno u ozbiljnu kompaniju i ima zaista veliki potencijal. Znate li da je FutureNet nedavno objavio i suradnju sa BMW-om? Future Net ima viziju stvaranja brenda u industrijama kao što su piće, hrana, auto moto, financije i osiguranja.

Ova kompanija vam zaista može pomoći promijeniti budućnost. Za razliku od drugih sličnih kompanija, nema mjesečnih ili godišnjih članarina a niski troškovi pokretanja ovog biznisa čine ga prihvatljivim za većinu ljudi.

BESPLATNA REFISTRACIJA

Nakon registracije pošaljite mi poruku preko Futuranet chata za pojedinosti uplata,isplata kako početi ili bilo koje drugo pitanje.

Učlanite svoje prijatelje,rodbinu budite aktivni na Futuanet društvenoj mreži chatajte, djelite,postajte,igrajte igrice budi te plaćeni za aktivnost potpuno besplatno

Futuranet broji preko 3 Milijuna članova tako da je odlična i za reklamiranje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/