Kriptokuna-Zatraži 1 besplatnu anotu!

Spread the love

Kriptokuna-Zatraži 1 besplatnu anotu!

Odblokirajmo Blokirane!

O Kriptokuni:

Kriptokuna je stable coin (stabilna kriptovaluta) i standardizirani i transparentni Waves token koji u svakom trenutku ima vrijednost 1:1 sa kunom. Njena stabilna vrijednost osigurana je složenim algoritamskim mehanizmima uprogramiranim u Anotu.

Kriptokuna je upotrebni token koji služi za plaćanje proizvoda i usluga u svakodnevnom životu. Prvi proizvod koji će se moći plaćati Kriptokunom je AnonTaxi, naša jednostavna Open Source aplikacija za spajanje putnika i prijevoznika kojoj je cilj istisnuti Uber na hrvatskom tržištu (a kasnije i šire).

Uz AnonTaxi, Kriptokunu će vrlo brzo biti moguće unovčavati u “prave” kune upotrebom naše bankomatske mreže koju ćemo financirati crowdfundingom.

Daljnji planovi uključuju razvoj aplikacije za iznajmljivanje smještaja, razvoj Open Source bankomata (AnonATM), vlastog informativnog portala, vlastite komunikacijske i telekomunikacijske mreže, sve s ciljem stvaranja potražnje za Kriptokunom i posljedične demokratizacije i razvijanja transparentnosti u hrvatskom javno-političkom životu, ekonomiji, financijama, javnom sektoru i slično.

Registrirajte se besplatno 

 

Zatraži 1 besplatnu anotu! 

Airdrop je naziv u kripto svijetu za dijeljenje male količine tokena neke kriptovalute članovima zajednice ili potpuno besplatno ili kao nagradu za obavljanje manjih zadataka. Evo kako možeš sudjelovati u airdropu Anote:

 

1. Otvori Kriptokuna novčanik

Ako već nemaš, kreiraj novi Kriptokuna novčanik ovdje.

 

2. Uključi se u našu Telegram grupu – Anonutopia Hrvatska

Ako nemaš Telegram messenger, možeš ga pronaći ovdje.

Registriraj se na Telegram aplikaciji i zatim priključi našoj grupi: t.me/AnonutopiaHrvatska.

 

3. Zatraži AnonsRobota 1 besplatnu anotu

Kopiraj adresu svog novčanika, pa je pošalji našem prijateljski nastrojenom robotu sljedećom porukom (naravno, umjesto adrese iz primjera unesi svoju):

/gimme@AnonsRobot 3PDb1ULFjazuzPeWkF2vqd1nomKh4ctq9y2

 

4. Podijeli svoje referal link

Ne zaboravi dijeliti svoj referal link na društvenim mrežama. Svaki puta kada se netko novi registrira putem tvog linka za svoju besplatnu anotu, ti dobiješ 20% (0.2 anote). Ako kasnije ta osoba kupi anote, također dobivaš 20% iznosa kupnje. Svoj referral link možeš pronaći na stranici “Profit” u izborniku svog Kriptokuna novčanika.

 

Zarađivanje:

Svaka se osoba može uključiti u sustav univerzalnog dohodka ako postane građanin Anonutopije. No postoje brojni drugi načini na koje se može zarađivati u Anonutopiji pružanjem različitih usluga. Za početak je moguće investirati i čuvati Anotu što samo po sebi donosi “holding” zaradu, moguće je dati nam u zakup Waves tokene kojima održavamo i osiguravamo Waves mrežu itd. Donosimo popis trenutno dostupnih načina na koje se može zarađivati, a koji će se kontinuirano povećavati.

ANOTE Holder
Kupnjom i čuvanjem (“holdanje”) Anote vi stvarate novu vrijednost u našem sustavu, za što budete nagrađeni. Svaki put kada netko kupi nove Anota tokene, vi dobivate određen dio razmjerno količini Anota tokena koju čuvate. Ta se naknada isplaćuje u istoj kriptovaluti u kojoj se nova kupnja provela (Waves, Bitcoin, Ether ili jedan od kripto-fiata). Ovu zaradu možete povući u vaš novčanik ili kupiti nove Anote.

ANOTE Referral
Svaki put kada nekome preporučite neku od naših stranica ili novčanika koristeći vašu adresu novčanika (tako što na link dodate ?r=VašaAdresa) taj se podatak sačuva. U slučaju da osoba kojoj ste preporučili ikada kupi Anote, vi ćete dobiti referral proviziju od 20% u valuti u kojoj je kupnja provedena. Također možete povući zaradu u novčanik ili kupiti Anote za “holding” zaradu. No ne morate biti “holder” Anota da biste mogli raditi referral.

Anonutopia Bankster
Banksteri rade kao osobni bankari “bankarskog sustava” Anonutopije. Oni barataju gotovinom i/ili Internet bankarstvom u svrhu kupnje i prodaje kriptovaluta te zarađuju na provizijama. Banksteri su naši mikro-izlazi prema klasičnom bankarskom sustavu te most između običnih korisnika i naših naprednih tehnologija.

AnonOracle
AnonOracles su sami temelji našeg sustava, jer uz Waves i Ethereum platforme nose čitavu tehničku infrastrukturu Anonutopije. To su server daemoni koji moraju imati ulog od 1,000,000 Anota, a zarađuju jednostavno pružajući izvanjske podatke našem blockchainu. Cilj nam je u konačnici da AnonOracles čuvaju čitav naš fond u multi-signature novčanicima.

AnonGateway
Gatewayi su u osnovi veliki Banksteri koji pokreću AnonOracle node. Oni su glavni i veliki izlazi prema tradicionalnim bankarskim sustavima, i naše su glavne financijske institucije, a takvima bi trebale biti prepoznate i u pravnim sustavima pojedinih zemalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/