Kriptovalute kako početi skupljati free

Spread the love

Kriptovalute kako početi skupljati free

Bitcoin je najpoznatija kriptovaluta uz njega postoji još mnogo kriptovaluta .Iskusniji i upućeniji znaju gdje i kako kupiti i trgovati sa Bitcoinom i ostalim kriptovalutama,kod nekih je prisutan strah od ulaganja vlastitog novca,neki ne znaju a željeli bi uči u svijet kriptovaluta. Jedan od načina da se upustite u svijet kriptovaluta i Bitcoina i to potpuno besplatno (uložite svoje vrijeme) su takozvane Faucet (slavine) za skupljanje sitnih djelova Bitcoina i ostalih kriptovaluta besplatno,na taj način će te bolje upoznati kriptovalute razmjenu i trgovanje njima.

Faucet sajtovi su web stranice zamišljene kao sistem nagrađivanja članova u obliku  satoshi-a, koji su stotinu milioniti dijelovi bitcoina.Satoshi se dobjaju kao nagrada za rješavanje raznih captcha, jednostavnih igara ili sličnih zadataka, u unaprijed određenim vremenskim intervalima.Ovaj vid skupljanja kriptovaluta je sjajan način da uđete u svijet kriptovaluta besplatno.Koliko god nagrade izgledaju  male u budućnosti mogu vrijediti dosta pa se isplati odvojiti malo vremena za skupljanje kriptovaluta.

Da bi počeli skupljati kriptovalute potrebno je napraviti račun na FaucetHub stranici, koja je online novčanik i servis za mikrotransakcije, za korisnike i vlasnike raznih bitcoin fauceta. Nakon registracije potrebno je podesiti adrese za primanje raznih coina. Klikni te na “Deposit” na glavnoj stranici i zatim za svaki coins napravite adresu klikom na (Generate Address).Kad ste napravili adrese potrebno ih je kopirati i upisati, klikni te na “Wallet Addresses” gdje će te izabrati coin i  upisati  adresu u polje “Link a New Address” i sačuvati klikom na dugme “Link This Address+” Ove adrese vam služe za logovanje na faucet stranice i njih upisujete u predviđena polja, u zavisnosti koja kriptovaluta je u pitanju. Na FaucetHub je moguće zamijeniti sve sakupljene valute u Bitcoin, a moguće je i isplatiti na bilo koju drugu wallet adresu ili prebaciti na neku od platformi za trgovanje.

FaucetHub registracija klikom na banner ispod.

Popis Faucet hub fauceta KLIKNI OVDJE

NAPOMENA: Faucet sajtovi su napravljeni da zarađuju od reklama koje se na njih postavljaju, tako da imate strpljenja sa raznim pop-up prozorima, te mnogobrojnim reklamnim linkovima, i ne mislite da su to neki virusi. To je ta cijena besplatnog sakupljanja kriptovaluta

Skuplanje po malo kriptovaluta

nudi razne mogučnosti lutrije,igre,nagradne bodove,štednju,rudarenje preko preglednika…
Još korisnih linkova:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/