Market Agent-internet zarada popunjavanjem anketa

Spread the love

Volite li ispunjavati ankete na internetu? Znate li da ispunjavanjem anketa možete i zaraditi? Jedan način zarade putem sudjelovanja u internetskoj anketi i mogućnost dodatnih pogodnosti jesu internetski paneli. Internetski panel čini skupina ljudi koji su spremni sudjelovati u raspravama na Internetu. Pojedinac postaje član panela tako da posjeti internetske stranice panela i tamo ispuni kratku pristupnicu. Trud koji pojedinac uloži u ispunjavanje ankete može se kompenzirati na različite načine.

O tvrtci MarketAgent
Marketagent je austrijska tvrtka koja provodi ankete putem Interneta nad zemljama EU (Austrija, Češka, Francuska, Hrvatska, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija i Švicarska).
Što mogu zaraditi kod Marketagent.com?
Za svaki Vaš u potpunosti popunjeni upitnik dobit ćete neku vrstu kompenzacije u obliku bodova koje će se uplatiti na Vaš račun. Visina kompenzacije se razlikuje od ankete do ankete i ovisi o vrsti i dužini upitnika. Da li ćete sudjelovati u pojedinoj anketi ovisi isključivo o Vama te sudjelovanje nije nikad obvezatno.
Sakupljene bodove možete u svakom trenutku zamijeniti za gotovinu odnosno proizvode ili uslužne djelatnosti kooperacijskih partnera tvrtke Market Agent. O konkretnoj visini kompenzacije odnosno nagradi koju možete osvojiti uvijek ćete biti informirani prije početka ankete.
Vrijednost bodova i isplata zarade
100 bodova vrijedi 1 Euro A već sa samu registraciju dobivate 150 bonus bodova na svoj račun (ili 1.50 Eura). Ispunjavanjem anketa možete dobiti od 20 do 250 bodova.
Dodatne bodove dobivate dovođenjem novih sudionika u anketama – pozivanjem preko maila ili njihovom registracijom preko vašeg bannera. Za svakog sudionika koji se registrira preko Vas dobivate 100 bodova, uz uvjet da taj sudionik ispuni barem jednu anketu.
I posljednja mogućnost zarade je da jednom godišnje aktualizirate Vaše osobne podatke za što ćete biti nagrađeni s 50 dodatnih bodova (o tome ćete biti obaviješteni mailom nakon godinu dana).
Isplatu možete zatražiti nakon što skupite minimalno 200 bodova i to na Moneybookers, PayPal, Points24, Paysafecard, Bwin ili tu svotu zamijeniti za proizvode ili usluge ili pak donirati u humanitarne svrhe Marketagentovim partnerima, čiji se popis nalazi na njihovoj službenoj stranici.
Ukoliko niste zadovoljni sa MarketAgentom, u svakom trenutku se možete odjave i obrisati Vaš račun i Vaše podatke.
Besplatno se registrirajte klikom na banner.

Novosi o internet poslovima i kripto valutama

Prijavite se sad i primajte novosti iz svijeta internet poslova

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

Novosi o internet poslovima i kripto valutama

Prijavite se sad i primajte novosti iz svijeta internet poslova

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Powered by Optin Forms