Minergate dostupnost rudarenja amaterima

Spread the love

minergate

Glavni cilj Minergate-a je da “rudarenje” učini dostupnim rudarima amaterima. Varijabilna težina rudarenja se prilagođava snazi procesora i grafičke kartice korisnika, što omogućuje rudarenje i sa slabijim hardverom.Minergate je pokrenut 2014-e od strane tima kripto-entuzijasta. Trenutno ima više od 100,000 aktivnih korisnika koji rudare Monero, Bytecoin, Bitcoin,  Ethereum….

Minergate-ov GUI miner jedan od najjednostavnijih za korišćenje – jednim klikom pokrećete proces.

Prema Lekomtu, Minergate ima “1-click GUI miner” koji omogućuje ljudima da lako uđu u svijet rudarenja. Minergate softver ne zahtjeva konfigurisanje sistema ili proučavanje tutorijala. Korisnik samo instalira aplikaciju i klikne na “start mining”.

To je veoma značajno, jer mnogi korisnici nemaju baš zavidno tehničko znanje, a imaju relativno jak hardver. Kad je Ethereum u pitanju, uglavnom su u pitanju gejmeri koji imaju jake grafičke kartice.

Lekomt smatra da je Ethereum “jedna od najnaprednijih tehnologija današnjice.” Takođe misli da je tajna njegovog uspeha u tome što nije pozicioniran kao “moderna kriptovaluta”. To je blockchain platforma koja omogućuje da se nova vrednost stvara kreiranjem aplikacija na toj platformi.

Registriraj se besplatno klikom na baner i uđi u svijet rudarenja kripto valuta.

Sretno rudarenje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/