REALISTIČNA STRATEGIJA ZA AUTOPILOT ZARADU

Spread the love

REALISTIČNA STRATEGIJA ZA AUTOPILOT ZARADU

teprofits

KAKO POKRENUTI BIZNIS U MARKETINGU I POSTATI FINANCIJSKI NEOVISAN?

Čestitam Vam na posjetu ove stranice, jer ono što tu pročitate može Vam u bliskoj budućnosti promijeniti život. Otkrit ćete koliko je zapravo lako i jednostavno zaraditi na internetu sa dokazanom formulom koja pretvara besplatni marketing u rastući, stabilni i što je najbolje – 100% pasivni izvor novca.

Ova metoda online zarade zasniva se na pametnom korištenju besplatnih marketing usluga kao što su “traffic exchange” stranice (razmjena prometa) i “safelist” stranice (marketing e-mailom). Te stranice funkcioniraju na ovaj način: Vi pregledavate stranice drugih korisnika, tj. surfate, kako bi se zauzvrat Vaše stranice prikazivale ostalima. Obično pregled jedne stranice traje desetak sekundi, pri čemu zaradite jedan kredit (više ili manje na različitim stranicama) – tj. token koji označava koliko će se puta prikazati Vaša stranica. Npr. ako pogledate 100 stranica, Vaša će se stranica također prikazati 100 puta. Što je više prikaza Vaše reklame, veća je vjerojatnost da će netko kliknuti na link i učlaniti se u program koji promovirate, dakle postati Vaš referal. Ako ste već pokušavali zaraditi affiliate marketingom ili na stranicama koje plaćaju za klikanje reklama, tada Vam je sve to dobro poznato, zapravo banalno.

Istina je, međutim, da većina surfera ne dočeka nikakav rezultat i nikada ne ostvari profit od referiranja. Neko vrijeme strpljivo klikaju reklame, zarađuju kredite i promoviraju razne linkove, no uzalud. Tada se razočaraju i odustanu. Zašto se to događa?

Razlog leži u tome što većina novopridošlica u svijet online zarade lako nasjeda na različite ponude koje susreću na traffic exchange stranicama, koje im obećavaju brzu zaradu, puno referala i visoke provizije, samo ako se učlane u program koji se reklamira. Time ustvari vlasnici raznih internet biznisa navode surfere da rade za njih, tj. promoviraju njihove sisteme i proizvode, nadajući se provizijama. Prosječan surfer možda i sakupi nekoliko referala upornim marketingom, no od neke značajne zarade (čitaj: veće od nekoliko dolara mjesečno) ne bude ama baš ništa. Ne uspjevši sa jednim programom, surfer nasjeda na neki drugi, i tako dalje, dok u potpunosti ne digne ruke od traženja online mogućnosti.

Svatko tko pokuša zaraditi affiliate marketingom po prvi put, ubrzo se nađe u konkurenciji sa tisućama drugih očajnika koji se također čupaju kako bi se domogli kojeg dolara. A internet je zaista prepun reklama koje obećavaju “profitabilan posao kod kuće”, “zlatne prilike za pokretanje biznisa” ili “najnovije tajne brzog bogaćenja”.

U čemu je zapravo stvar? Jesu li sve te “mogućnosti zarade” ništa više od muljaža sa ciljem iskorištavanja naivnih korisnika, ili su čak izravne prijevare? Tvrdim da većinom nisu. Brojne online kompanije nude legitimne prilike za zaradu referiranjem, te isplaćuju svoje članove prema njihovu uspjehu. Međutim, gotovo ni jedna neće reći istinu o tom poslu – niti jedna neće izravno objasniti što je zaista potrebno za uspjeh, niti koliko zapravo može biti težak.

JE LI ZAISTA MOGUĆE ZARADITI NA INTERNETU BEZ ULAGANJA?

Evo brutalne istine: nikakva količina prometa koju surfer može zaraditi na traffic exchange ili safelist stranicama, a vlastitim trudom i bez uloga novca, nije ni približno dovoljna. Prosječan korisnik interneta jednostavno ne može generirati toliki broj posjeta svojim affiliate-stranicama, da počne zarađivati pune dolare na dnevnoj ili čak tjednoj osnovi.

Čak i vrlo loša reklama s lošom ponudom ostvarit će zaradu samo ako zauzima dobro mjesto u tražilici ili je prikazana dovoljan broj puta na traffic exchange-ima. Promet je uvjet broj 1. u svakom internet biznisu, što je mnogima sasvim jasno. Na težak način, međutim, nauče u kolikoj je količini zaista potreban.

Drugi važan razlog slabih rezultata u affiliate marketingu je promoviranje pogrešnih stvari, pogrešnom metodom. To znači da većina surfera reklamira ono što uopće nije ni traženo na stranicama poput traffic exchange ili safelist-a, ne razmišljajući za čime zapravo “gladuju” korisnici poput njih samih.

Pogrešno je reklamirati affiliate-stranice u traffic exchange-ima. Makar i taj pristup može donijeti zaradu – samo ako je dovoljno prometa – puno djelotvornije bilo bi razmisliti zašto su ostali surferi uopće tamo. Odgovor je: zato da bi zaradili kredite za vlastite linkove. Većina surfera u danom trenutku već ima neki program koji želi promovirati, i jedini razlog iz kojeg surfaju je taj, da bi ostvarili promet i sakupili vlastite referale.

ŠTO REKLAMIRATI NA BESPLATNIM STRANICAMA?

Dakle, što dobro prolazi na traffic exchange-ima? Jednostavno, promoviranje učinkovitih metoda za generaciju prometa – jer to je upravo i cilj svih surfera. Bilo kojem korisniku puno će prije pažnju privući reklama za sistem koji generira promet, nego reklama za članstvo u nekoj od affiliate-kompanija. Npr. reklama za drugu traffic exchange stranicu, za email-listu, ili za ono što ćemo sada objasniti: downline builder, tj. program koji izgrađuje bazu referala na mnogim stranicama istovremeno.

Kada netko prvi puta uđe u svijet internet zarade, vrlo brzo shvati da su pravila vrlo različita od onih u svijetu “offline” biznisa. Ako svoje ponude predstavljate ljudima licem u lice, svaki od njih je potencijalni kupac. Međutim, na internetu, ljudi kojima “prodajete” su gotovo isključivo “trgovci” poput Vas, koji nastoje navesti ostale da se učlane u njihove programe ili investiraju u njihove ponude. Oni nisu na internetu kako bi nešto kupili, već kako bi nešto zaradili – što većini ide vrlo teško.

Upravo iz tog razloga, jedino što dobro prolazi na stranicama za besplatnu generaciju prometa, jesu ponude koje se odnose na povećanje prometa i alate za izgradnju online biznisa.

KAKO DO BESPLATNOG PROMETA I PASIVNE ZARADE?

Zamislimo, na primjer, da promovirate jednu traffic-exchange stranicu na drugoj TE stranici. Za svakog prikupljenog referala TE stranica Vas nagrađuje besplatnim kreditima i malim novčanim iznosom (npr. 0.30$). Zatim, kada Vaš referal surfa na toj stranici i zarađuje svoje kredite, Vi također dobivate kredite (10% – 65%, ovisno o stranici). Što više referala sakupite, dobivate više besplatnih kredita – bez truda. Te kredite tada možete uložiti u daljni marketing, skupiti još više referala, i tako dalje. Naravno, postoji i opcija kupnje “paketa kredita”, npr. 1000 kredita za 6$, 2000 kredita za 12$, itd. Ako bilo koji od Vaših referala uplati za kredite, zaradit ćete postotak.

Dakle, promoviranjem TE stranica generirate besplatan promet + zarađujete novac koji možete uložiti u povećanje prometa i tako do točke u kojoj uopće više ne morate surfati, jer dobivate tisuće i tisuće kredita svaki dan, te stalne novčane komisije – na autopilotu. Ukoliko dio tog novca uložite u nadogradnju, tj. upgrade, možete uvišestručiti svoj promet i zaradu.

Naravno, to ne bi bila jako efektivna strategija zarade. Puno bolje bilo bi promovirati downline builder tj. jedan program koji sadrži linkove od više TE stranica za učlanjenje. Na taj način bi istovremeno generirali promet i zaradu na mnogo TE stranica, gdje god surfali.

Traffic Exchange Rankings

Definitivno najbolji downline builder je program TE HOOPLA – besplatna stranica koja pruža uslugu neovisnog testiranja i rangiranja TE stranica prema učinkovitosti, te funkcionira kao izvor referala za najbolje TE stranice (do 42 traffic exchange linkova). TE Hoopla je jedan od najpopularnijih alata među marketinškim stručnjacima. Međutim, postoji još efektivniji i brži put do uspjeha…

Ovdje dolazimo do strategije broj 1. u svijetu online biznisa.

Besplatan program TE PROFITS pruža korak-po-korak instrukcije iz kojih učite kako u najkraćem mogućem vremenu pretvoriti traffic exchange stranice u izvore kontinuirane, stabilne i rastuće zarade – koja ne zahtijeva nikakvo daljnje ulaganje, bilo vremena, bilo novca. Nakon nekoliko mjeseci, sa programom TE profits moći ćete zarađivati 20$ po satu, ukoliko uložite dovoljno početnog truda. Ovaj tutorial funkcionira kao downline builder, ali je mnogo više od toga. Osim što sadrži sistem koji praktički “forsira” nove korisnike da se preko Vas učlane u TE Hoopla i druge pouzdane stranice, TE Profits Vas opskrbljava odličnim marketinškim alatima poput splash-stranica i bannera, besplatnim bonusima, te nudi osobnu podršku i savjetovanje. Također, zarađujete komisije od nadogradnji koje uplaćuju Vaši referali.

Početna zarada u TE Profits ostvaruje se putem najboljeg traffic exchange programa na internetu – stranice Ad Master Plus. Ona nije uvrštena u TE Hoopla rangiranje, budući da nije besplatna – učlanjenje košta simboličnih 3,95$ – no odlikuje se najkvalitetnijim prometom i visokom stopom konverzije. To je ključni element TE Profits zarade, kao strategija poznata pod imenom “funded proposal” tj. financirana ponuda – dokazana metoda zarade u marketingu koja se temelji na prodaji visoko traženog, a povoljnog proizvoda – usko povezanog s izvornom ponudom. U ovom slučaju, to je Ad Master Plus, koji nudi komisije od 65% po referalu, te 100% po zarađenim kreditima!

TE Profits je zaista brilijantan program, izuzetno visoko ocijenjen od vrhunskih stručnjaka – još uvijek bez ijedne loše kritike. To nije shema za bogaćenje preko noći, TE Profits ne obećaje brzi uspjeh bez truda. Strpljenje je ključno u početku, jer potrebno je uložiti dosta vremena u surfanje i promoviranje. No, učinkovitijeg sistema za generaciju zarade i prometa na internetu još nema, a vjerojatno neće ni biti u skoro vrijeme. TE Profits je vrlo popularan i ima vrlo visoku stopu konverzije, jer nudi upravo sve ono što je potrebno za uspjeh svakom početniku koji želi zaraditi na internetu bez ulaganja vlastitog novca. Jednostavno, ako nemate većih sredstava za uložiti, ne postoji bolje mjesto za početak.

Krenite odmah i proučite tutorijal što pažljivije možete:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/