Traffic exchange ili razmjena prometa-zarada

Spread the love

traffic-exchange

Ova metoda online zarade zasniva se na pametnom korištenju besplatnih marketing usluga kao što su “traffic exchange” stranice (razmjena prometa).Te stranice funkcioniraju na ovaj način: Vi pregledavate stranice drugih korisnika, tj. surfate, kako bi se zauzvrat Vaše stranice prikazivale ostalima. Obično pregled jedne stranice traje desetak sekundi, pri čemu zaradite jedan kredit (više ili manje na različitim stranicama) – tj. token koji označava koliko će se puta prikazati Vaša stranica. Npr. ako pogledate 100 stranica, Vaša će se stranica također prikazati 100 puta. Što je više prikaza Vaše reklame, veća je vjerojatnost da će netko kliknuti na link i učlaniti se u program koji promovirate, dakle postati Vaš referal. Ako ste već pokušavali zaraditi affiliate marketingom ili na stranicama koje plaćaju za klikanje reklama, tada Vam je sve to dobro poznato, zapravo banalno.

KAKO DO BESPLATNOG PROMETA I PASIVNE ZARADE?

Zamislimo, na primjer, da promovirate jednu traffic-exchange stranicu na drugoj TE stranici. Za svakog prikupljenog referala TE stranica Vas nagrađuje besplatnim kreditima i malim novčanim iznosom (npr. 0.30$). Zatim, kada Vaš referal surfa na toj stranici i zarađuje svoje kredite, Vi također dobivate kredite (10% – 65%, ovisno o stranici). Što više referala sakupite, dobivate više besplatnih kredita – bez truda. Te kredite tada možete uložiti u daljni marketing, skupiti još više referala, i tako dalje. Naravno, postoji i opcija kupnje “paketa kredita”, npr. 1000 kredita za 6$, 2000 kredita za 12$, itd. Ako bilo koji od Vaših referala uplati za kredite, zaradit ćete postotak.

Dakle, promoviranjem TE stranica generirate besplatan promet + zarađujete novac koji možete uložiti u povećanje prometa i tako do točke u kojoj uopće više ne morate surfati, jer dobivate tisuće i tisuće kredita svaki dan, te stalne novčane komisije – na autopilotu. Ukoliko dio tog novca uložite u nadogradnju, tj. upgrade, možete uvišestručiti svoj promet i zaradu.

Naravno, to ne bi bila jako efektivna strategija zarade. Puno bolje bilo bi promovirati jedan link od nekog rotatora  koji sadrži linkove od više TE stranica za učlanjenje. Na taj način bi istovremeno generirali promet i zaradu na mnogo TE stranica, gdje god surfali.

Odličan rotator i naravno besplatan za 1 rotator link je Isoregister.

 

Ima jako puno TE stranica neko koje koristim su:

Easyhits4u jedan od najboljih čak daje 0.30$ za svakih 1000 ogledanih stranica.
The Best Traffic Exchange

Tezakt raffic power

Hitsafari
HitSafari - Explore the wonders of great traffic

Realhitz4u
RealHitz4u - Feel The Punch

Trafficadbar

Trafficmarketplace

One thought on “Traffic exchange ili razmjena prometa-zarada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Fire Faucet : The Best Auto Faucet

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/