Besplatno zaradi 100+JSE coin i 1000+satoshia dnevno

Spread the love

Besplatno zaradi 100+JSE coin i 1000+satoshia dnevno koristeći blog i traffic exchange (programi za razmjenu prometa) programe.

Potrebno:

Napraviti blog klikni OVDJE

Napraviti nalog na JSE platformi klikni OVDJE

Napraviti nalog na A-ads klikni OVDJE

Napraviti naloge na više traffic exchange stranica: Easyhits4u , Tezzers , Traffic-splash , Trafficera , Trafficspeedway , Adfeedz, Trafficmarketplace ….

Napravite  blog tema bloga nije bitna ali bolje da je na engleskom dovoljan je samo jedan post. Primjer mog jednog bloga https://claimyourfreebitcoinnow.blogspot.com                              Zatim je potrebno ubaciti kodove sa JSE platforme i sa A-adsa  na blog.

Slika gdje ubacit kodove na blog

Kad se prijavite na   JSE platformu idite na Publishers tu je potrebno staviti adresu bloga bez http// i kliknuti SETUP SITE,zatim kopirati kod koji se pojavi i staviti na blog.

Kad se prijavite na svoj A-ads nalog idite na EARN. Pod Size odaberete veličinu bannera, pod Site URL postavite  svoju adresu bloga zatim kliknite create ad unit. Kod koji dobijete postavite na svoj blog. Isplate sa A-adsa postavite da vam idu na Faucet Hub.

Kad je vaš blog gotov i oglasni kodovi postavljeni sada trebamo dovesti promet prema blogu,tu nastupaju traffic exchange programi. Traffic exchange programi rade na principu da vi surfate stranice i dobivate kredite koje kasnije iskoristite da bi reklamirali svoju stranicu u ovom slučaju blog.

U većini traffic exchange kad se ulogujete vidjet će te SURF i tu kliknete za početak surfanja. Za dodati svoj blog idete MY ADS zatim SITES tu dodavate blog.

Prijavite se u traffic exchange stranice na koje ste se registrirali dodajte svoj blog. Krenite sa surfanjem da zaradite kredite za svoj blog,što se više vaš blog vrti na  traffic exchange to je vaša zarada veća (zarada može biti i 200+ JSE coina i 2000+ satoshia dnevno),sve zavisi koliko možete dnevno zaraditi kredita na traffic exchange. Ima jako puno traffic exchange sajtova odaberite koji vam odgovaraju. Možete od puta surfati više traffic exchange sajtova.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Spread the love

Binance razmjena kriptovaluta

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/