Besplatno zaraditi Bitcoin i druge kriptovalute.Kako??

Spread the love

Kako besplatno zaraditi Bitcoin i druge kripto valute bez ulaganja

Nabaviti Bitcoin i druge kripto valute i nije neki problem ako želimo trošiti naš novac i jednostavno kupiti Bitcoin i druge valute preko kartice. Ali ako volite igrati igrice na mobitelu, imate 1-2 sata vremena surfajući internetom možete besplatno zaraditi Bitcoin i druge kripto valute bez ulaganja vlastitog novca.

Za početak potrebno je napraviti račun na Coinbase ili se logirati. Zatim idete na OVAJ LINK na Coinbase odgledajte videa i riješite kvizove i zaradite 164$+ (1013 kune) besplatno. Osim što nam daje da besplatno zaradimo Bitcoin i druge kripto valute Coinbase je i kripto novčanik gdje možemo bankovnom karticom kupiti kripto valute također imaju i svoju Visa karticu povezanu sa kripto valutama .

Također gledajući videa i rješavanje kvizova možete zaraditi na stranici Coinmarketcap ali da bi primali isplatu trebate se registrirati ili logirati na Binance kripto razmjenu koja je ujedno i vaš kripto novčanik. Binance uz to nudi razne mogućnosti i ima svoju karticu i BNB coin.

besplatno zaraditi Bitcoin

Besplatno zaradite Bitcoin i druge kriptovalute

Još jedan od načina kako besplatno zaraditi Bitcoin i druge kriptovalute i to potpuno besplatno (uložite svoje vrijeme) su takozvane Faucet (slavine) za skupljanje sitnih dijelova Bitcoina i ostalih kriptovaluta besplatno, zatim igranje igrica na mobitelu ,gledanjem reklama na stranicama za besplatnu zaradu kripto valuta. Na taj način će te bolje upoznati kriptovalute razmjenu i trgovanje njima.

besplatno zaraditi Bitcoin
Zaradi besplatno bitcoin (satoshi) svakih 60 minuta na Freebitcoin faucet.

Prvo otvorite microwallet (novčanik za skupljanje malih količina bitcoina) Faucetpay zatim dodajte svoju Bitcoin adresu i spremni ste skupljati satoshije. Napravite naloge na Coinpayu , Adbtc i Firefaucet (automatska faucet). Poćmite skuplati besplatne Bitcoine i isplatite na Faucetpay.

Kako besplatno zaraditi Bitcoin igranje igrica na mobitelu. Prvo instalirajte sa Googla Play igricu za Androida mobitel i uživajte u igri i skupljanju besplatnih Bitcoina isplate na Coinbase . Ima više igara vidjet će te kad prvu instalirate sve su od iste kompanije.

Također posjeti “Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno” i “Zaradi kriptovalute besplatno” .

3 thoughts on “Besplatno zaraditi Bitcoin i druge kriptovalute.Kako??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Spread the love

Binance razmjena kriptovaluta

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/