Binance kripto razmjena- više od razmjene

Spread the love

Binance kripto razmjena je puno više od obične kripto mjenjačnice.

Binance kripto razmjena
Besplatna registracija

Binance kripto razmjena je najveća i jedna od najboljih kripto mjenjačnica na svijetu. Binance nije slučajno postao najveća platforma za razmjenu kriptovaluta. Osnovao ju je programer Changpeng Zhao koji je imao prethodno kreirao softvera za trgovanje visokim frekvencijama.

Binance možemo koristiti i kao kripto novčanik ,možemo kupovati kriptovalute kreditnim karticama, podržava 40 fiat valuta ,više načina uplate i isplate novca.. Također nudi razne nagrade za trgovanje ,fiksne i fleksibilne štednje, oročene štednje ,Binance Launchpad gdje držanjem određenih kriptovaluta zarađujete tek pokrenute kriptovalute. Imaju svoju Binance Visa karticu povezanu sa kriptovalutama , imaju i svoju valutu BNB coin koji se isplati imati i čuvati jer od njega imamo dosta koristi.

Zaradite uz Binance earn program

Binance earn nam nudi da zaradimo kamatu na određene kriptovalute koje čuvamo na Binance kripto razmjeni u vidu fiksne i fleksibilne štednje, oročene štednje ,Binance Launchpad. Ovaj program obuhvaća više od 100 kriptovaluta .

Također postoji i BNB Vault za generiranje BNB prinosa ,tu se čuva BNB coin koji nam svaki dan donosi zaradu u vidu kamate na BNB coin i iz raznih projekata kao što su Savings, Launchpool, Defi staking.

Evo jedan kratki video gdje se vidi BNB valut generator, Savings i Launchpool

Binance coin (BNB coin)

Što je Binance Coin?
Jednostavno rečeno, Binance Coin je oznaka koja se koristi na platformi za razmjenu Binance. Iako se ovaj token trguje na otvorenom tržištu, možete ga smatrati valutom kao što je Bitcoin ili američki dolar.

Kao simbol koji se koristi na platformi za razmjenu Binance, token služi vrlo vrijednoj svrsi. Primarni cilj kovanice je plaćanje naknada za transakcije na Binance burzi.

Osim korištenja $ 1-a za plaćanje svakog $ 1000-a u trgovinama koje se mogu akumulirati na prilično značajan iznos za ozbiljne ulagače, možete koristiti Binance kovanice za pokriće naknade. To čini ove novčiće iznimno korisnim svim trgovcima na platformi za razmjenu Binance. Binance Coin je više od simbola jer se sam po sebi kvalificira kao digitalna valuta.

Isplati se držati BNB coin Besplatna registracija

Binance Visa kartica do 8% povrata u BNB coinu

Pomoću Binance Visa kartice možete pretvoriti i potrošiti svoje omiljene kriptovalute kod više od 60 milijuna trgovaca širom svijeta. Samo prenesite kripto iz svog novčanika u novčanik na kartici i spremni ste za početak. Potrošite kripto bilo kad i bilo gdje.

Prednosti Binance Visa kartice:

Nulte naknade
Vaša Binance Visa kartica je potpuno besplatna! Binance neće naplaćivati nikakve administrativne naknade ili naknade za obradu

Držite kripto i razmjenjujte samo kada to trebate
Držite kripto u novčaniku Binance Card i mijenjajte ih samo kada izvršavate plaćanja.

Povrat gotovine do 8% pri kupnji
Pribavite do 8% povrata novca za sve prihvatljive kupnje izvršene pomoću vaše Binance Visa kartice!

Binance Visa kartice
Besplatna registracija

Binance kripto razmjena stvarno nudi jako puno mogućnosti iskoristi i ti i uđi u svijet kriptovaluta registriraj se besplatno na Binance

Posjeti još:

Kriptovalute 2021 strategija ulaganja

Pi network Hrvatska skupljaj besplatno

Besplatno zaraditi Bitcoin i druge kriptovalute.Kako??

Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno

Zaradi kriptovalute besplatno

One thought on “Binance kripto razmjena- više od razmjene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Spread the love

Binance razmjena kriptovaluta

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/