Kriptovalute 2021 strategija ulaganja

Spread the love

Kriptovalute 2021 strategija ulaganja 200 kn mjesečno- Binance razmjena

Kriptovalute 2021 kao i Bitcoin podivljali su krajem 2020g. kao i ranijih godina do sad krajem godine uvijek imaju rast . Bitcoin je išao preko 23 000$ ,za usporedbu 2018g. vrijedio je malo više od 3000$.

Odlučio sam od 1.1.2021 svaki mjesec ulagati po 200 KN u razne kriptovalute na kripto razmjeni Binance i maksimalno iskoristit sve mogućnosti koje mi nudi kripto razmjena Binance. A nudi mi kamate na fiksnu i fleksibilnu štednju za preko 100 kriptovaluta i razne druge pogodnost. Kamatne stope su bolje nego u banci a tu je i rast vrijednosti coina. Izradio sam Binance Visa karticu povezanu sa kriptovalutama tako da svoju štednju bude li potrebno mogu i podignuti na bankomatu ili jednostavno trošiti u trgovinama za razne stvari.

Kriptovalute 2021

Strategija ulaganja 200 kn mjesečno:

Svaki mjesec počevši od 1.1.2021 ulagati po 200 kuna u razne coine

200kn*12mjeseci=2400kn. Profitirati od rasta vrijednosti coina i od pogodnosti koje nam nudi Binance razmjena. Malo istraživati coine u koje se planira ulagati i po mogućnosti gledati da se nalaze u popisu Binance štednje a ne kao muhe bez glave kupovati sve i svašta. Odličan alat za istraživanje, praćenje vrijednost kao i opis coina je Coinmarketcap.

Svakih petnaestak dana napravit ču kratki post o ulaganju, dobiti i gubitku u ovoj strategiji ulaganja 200 kn mjesečno, tako da svi skupa možemo pratiti rezultate.

Odabrao sam ulaganje od 200 kn jer smatram da svatko za svoju budućnost može izdvojiti taj iznos. Može se i više, i manje ulagati kako tko odluči.

Na ovoj stranici siguranposao.com biti će kategorija ulaganje 200 kn mjesečno gdje će biti postovi o izvještajima i kretanjem vrijednosti investicije, svakih petnaestak dana.

A za sve koje je strah ulagati u kriptovalute posjetite ove linkove i krenite besplatno

Besplatno zaraditi Bitcoin i druge kriptovalute.Kako??

Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno

Zaradi kriptovalute besplatno

Free bitco – program za skupljanje bitcoina besplatno

One thought on “Kriptovalute 2021 strategija ulaganja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Spread the love

Binance razmjena kriptovaluta

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/