Zaradi kriptovalute dugoročno i pasivno

Spread the love

zaradi kriptovalute

Dugoročno zaradi kriptovalute pasivno

Dugoročno zaradi kriptovalute, htjeli mi priznati ili ne ulazimo u svijet kriptovaluta. Bitcoin divlja sa cijenom koja je sad 23000$ recimo da je  2013 bila oko 100-300$,taj trend rasta cijena slijede i druge kriptovalute. Sve više ljudi ulažu u kriptovalute i čekaju da cijena poraste, na ovaj način dolazimo do dugoročne pasivne zarade.

Primjer za 50$ kupimo neku kriptovalutu kojoj je trenutna cijena 0.1$ mi za 50$ dobijemo 500 coina, recimo da za 6 mjeseci ili godinu dana cijena poraste na 0.5$ mi bi tada imali 500 x 0.5 = 250$.Iz primjera vidite koji je tu potencijal pasivne zarade ulog ne mora biti velik a zarada može biti vrlo velika.

Sada je dosta lako nabaviti kriptovalute treba se samo registrirati na jednu od pouzdanih kripto razmjena verificirati svoj račun i kupiti karticom svoju prvu kriptovalutu. Mnoge kripto burze nude i kamatu na štednju kad čuvate kod njih neke kriptovalute, također neki imaju i svoj coin kojeg se isplati imati i čuvati.

Coinmarketcap super stranica gdje možete pratiti stanje kriptovaluta ,informirati se čak i besplatno zaraditi kriptovalute.

Razmjene ili mjenjačnice:

Ovdje je lista boljih kripo razmjena gdje se možete registrirati potvrdit svoj račun i krenuti u svijet kriptovaluta. Imaju razne načine uplata i isplata, za kupnju je najbrže karticom Visa ili Mastercard .Binance i Coinbase imaju svoje Visa kartice povezane sa kriptovalutama tako da se ne trebate puno misliti kako prebaciti kripto u novac ,samo ga prebacite na svoju kripto karticu i pravac šoping .

Binance razmjena

Kucoin razmjena

Okex kripto  razmjeni

Coinbase 

Ovdje se ipak treba nešto novca i uložiti. Ako ne želite uložiti novac možete krenuti u skupljanje kriptovaluta potpuno besplatno.

Posjeti:

Besplatno zaraditi Bitcoin i druge kriptovalute.

Besplatno zaradi 2000+satoshia(bitcoin) dnevno

Zaradi kriptovalute besplatno

Ako već nećete ulagati svoj novac uložite svoje vrijeme i krenite u svijet kriptovaluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Spread the love

Spread the love

Binance razmjena kriptovaluta

https://indexsy.com/best-cybersecurity-companies/